Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

En weekend med motion, massage, spa og hyggeligt samvær

En weekend med motion, massage, spa og hyggeligt samvær på Comwell Borupgaard i Snekkersten fra 27. – 29. oktober 2023

Er du fyldt 15 år og udeboende, inviteres du og din ledsager til en dejlig weekend, hvor der er mulighed for svømning, massage, træning i fitnessrum, spa og gåture i selskab med andre fra foreningen.

Vi bor på dobbeltværelser, hvor der foruden håndklæder er badekåber og tøfler til brug i spaområdet.

Weekenden begynder fredag d. 27. oktober, hvor vi mødes i baren ved receptionen kl. 17. Vi spiser alle måltider sammen, måske er vi endda heldige at få vores eget lokale. Opholdet slutter igen søndag d. 29. oktober efter frokost. Har du specielle ønsker til maden, fx vegetarkost, skal der gøres opmærksom på det i tilmeldingen.

Der er efter d. 20. september mulighed for selv at booke diverse behandlinger på Comwell Borupgaards hjemmeside https://comwell.com/hoteller/comwell-hotel-borupgaard Disse behandlinger skal du betale for inden afrejse.

Prisen for opholdet er 2.000 kr. pr. person.

Har du lyst til at deltage, skal du tilmelde dig på foreningens hjemmeside www.prader-willi.dk under weekendophold senest d. 13. september.

Betaling sker til foreningens konto i Danske Bank 4001, kontonummer 4001154273 eller på mobilepay 2425 1212, husk at angive af navn samt arrangementet ”weekendophold”.

Har du spørgsmål til opholdet, kan du skrive til Lise på pws@nypost.dk eller ringe på telefon 2427 1382.

Registration is closed for this event.