KALENDER

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Weekendophold i uge 43 fra d. 26. – 28. oktober 2018

26. October 2018 - 28. October 2018

I denne weekend vil fokus være på motion, kropsbevidsthed og hygiejne. I har mulighed for svømmetræning efterfulgt af evt. dampbad, spabad eller saunagus. Der er gåture i området i hyggeligt selskab, og har du lyst til en gang massage, kan du melde dig til det ved tilmeldingen. Du skal gå ind og se på www.comwellkorsor.dk og finde den behandling, du ønsker under spa – spabehandlinger. Når du tilmelder dig, skal du skrive, hvilken behandling du evt. vil have, og om du har et ønske om et specielt tidspunkt eller dag.

Så hvis du er over 15 år og har PWS, så kan du sammen med forældre eller ledsager tilmelde dig dette weekendophold. Det er en forudsætning, at du har en ledsager med, da man ikke kan deltage i opholdet uden ledsager. Vi bor på dobbeltværelser eller enkeltværelser efter ønske, på værelserne er der håndklæder, badekåbe og slippers til brug i spaområdet.

Har du lyst og mulighed for at tage med, mødes vi på Hotel Comwell i Korsør fredag d. 26. oktober sidst på eftermiddagen og tager hjem igen søndag efter frokost. Hotellets adressen er Ørnumvej 6, 4220 Korsør. Har du ønske om særlig mad fx vegetarkost, skal du gøre opmærksom på det, når du tilmelder dig. Hvis du skal i saunagus, skal du huske at tilmelde dig i receptionen, da der kun er plads til 26 i saunaen.

Spa- og wellnessområdet har både varmvandspool, boblebad, dampbad og sauna, udenfor er der en dejlig spahave med terrasse, parksauna, hottubs samt varmt- og koldtvandsbrusere, og der er desuden et fitnesscenter på stedet, man frit kan benytte. Der er også en spashop, hvor der er et udvalg af lækre produkter.

Tilmelding skal ske senest d. 1. september.

Prisen pr. deltager er 1295 kr. i dobbeltværelse, vil du bo på enkeltværelse koster det 1795 kr. pr. person. Betalingen skal ske til foreningens konto i Danske Bank, reg.nr. 4001, kontonummer 4001154273 eller mobile pay på 71784295 senest d. 13 september med tydelig angivelse af navn og wellnessophold.

Details

Start:
26. October 2018
End:
28. October 2018