KALENDER

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Virtuel samtalegruppe og ølsmagning

26. February 2021

Kære alle forældre til børn under 18 år.

Det sidste år har skabt udfordringer for os alle, både vores børn men også os voksne. Alle savner at kunne mødes, hygge og snakke sammen.
Vores årlige familieweekend på Pinstrup har været aflyst, et sted hvor vi har haft tid og sted til gode samtaler, råd, erfaringsudveksling, hygge og fælles oplevelser.

Derfor vil PWS foreningen gerne invitere til et virtuel arrangement, hvor vi starter aften med en ølsmagning fra Nørrebros Bryghus og efterfølgende vil rummet blive brugt til hyggesnak og gode dialoger.

Info:
Dato:                     Fredag den 26/2 kl 19.
Pris:                        Gratis for medlemmer af PWS foreningen
Hvordan:             Nørrebro Bryghus står for leveringen af øllet som bliver leveret til din dør i Danmark
Hvem:                    Forældre til børn under 18 år
Hvor mange:      Max 20 personer
Tilmelding:          Se nedenfor. Husk tlf. nr. og email adresse så der kan sendes link til arrangementet
Frist:                       15/2
Link:                        Bliver sendt ud før arrangementet.

Nørrebro Bryghus om arrangementet:

Du er inviteret med på en virtuel ølrejse sammen med Nørrebro Bryghus og BRAW, hvor du skal smage dig igennem 5 forskellige øl. Til at guide jer igennem rejsen i øllets univers er der en ølekspert fra Nørrebro Bryghus, der forklarer og fortæller anekdoterom øl og omkring et af Danmarks ældste mikrobryggerier, mens du smager dig igennem de lækre øl.

Smagningen varer 1 time, og I skal prøve kræfter med følgende øl:

1 x Stan The Man 44 cl Dåse
Pilsner fra BRAW med 4,3% alkohol
En forrygende ufiltreret tysk inspireret pilsner fra vores sub-brand BRAW. Klar og ren i smagen

1 x Ravnsborg Rød 33 cl flaske
En variant af den klassiske britiske amber eller red ale. Rødbrun, blød, rund og fyldig øl på 5,5 % alkohol. Tæt maltkarakter blandet med en intens frugtrig og aromatisk duft. Smagen er præget af frugt med et krydret indslag. Blid bitterhed og en cremet fylde.

1 x Bombay IPA 33 cl flaske
Nørrebro Bryghus’ fortolkning af alle ale-elskeres favorit – india pale ale. En kraftig øl, brygget bl.A. På økologisk pale ale malt, som giver en dyb og intens maltkarakter. Masser af frugtige ale aromaer suppleres af intense indslag af klassiske aromahumler, som er tilsat efter gæringen. Stor fylde, bitterhed og sødme præger denne øl på 6,5% alkohol.

1 x Stuykman Weissbier 33 cl flaske
Traditionel tysk weissbier med 5,0% alkohol brygget på økologisk pilsnermalt og hvedemalt. En forfriskende, sødmefuld og let syrlig øl.

1 x New York Lager 33 cl flaske
New York Lager En traditionel amerikansk undergæret øltype fra før forbudstiden. Kraftig, fyldig og mørkgylden øl på 5,2% alkohol. Intens maltkarakter med karamelnoter, markant bitterhed og en blomsteragtig duft af nordamerikansk cascade humle.

Tilmelding er ikke længere muligt.

Details

Date:
26. February 2021