KALENDER

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Virtuel arrangement for forældre til voksne med PWS

28. May 2021 kl.19:00 - 21:30

Kære alle forældre til udeboende og hjemmeboende voksne med PWS

Det sidste år har skabt udfordringer for os alle, både for vores børn på bostederne, men også for forældrene til de udeboende børn. Alle savner at kunne mødes, hygge og snakke sammen.
Rigtig mange af foreningens arrangementer har været aflyst, ligesom arrangementer på bostederne for forældrene har været aflyst.

Derfor vil Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom gerne invitere foreningens medlemmer til et virtuelt arrangement, hvor vi starter aftenen med en ølsmagning fra Nørrebros Bryghus. Efterfølgende vil rummet blive brugt til hyggesnak, gode dialoger og input til en temadag i november for forældre til udeboende om pårørendesamarbejde.

Info:
Dato:                     Fredag den 28. maj kl 19 – 21.30
Pris:                       Gratis for medlemmer af Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom
Hvordan:               Nørrebro Bryghus står for leveringen af øllet, til din adresse.

Hvem:                    Forældre til voksne udeboende og hjemmeboende voksne børn med PWS
Hvor mange:          Max 20 personer
Tilmelding:             Se nedenfor. Husk tlf. nr. og e-mailadresse, så der kan sendes link til arrangementet.
Frist:                       1. maj 2021
Link:                        Arrangementet foregår via ZOOM. Linket sendes ud i god tid før arrangementet. Det er en god ide at downloade ZOOM inden mødet.

Nørrebro Bryghus om arrangementet:

Du er inviteret med på en virtuel ølrejse sammen med Nørrebro Bryghus og BRAW, hvor du skal smage dig igennem 5 forskellige øl. Til at guide jer igennem rejsen i øllets univers er der en ølekspert fra Nørrebro Bryghus, der forklarer og fortæller anekdoter om øl og omkring et af Danmarks ældste mikrobryggerier, mens du smager dig igennem de lækre øl.

Smagningen varer 1 time, og I skal prøve kræfter med følgende øl:

1 x Stan The Man 44 cl Dåse
Pilsner fra BRAW med 4,3% alkohol
En forrygende ufiltreret tysk inspireret pilsner fra vores sub-brand BRAW. Klar og ren i smagen.

1 x Ravnsborg Rød 33 cl flaske
En variant af den klassiske britiske amber eller red ale. Rødbrun, blød, rund og fyldig øl på 5,5 % alkohol. Tæt maltkarakter blandet med en intens frugtrig og aromatisk duft. Smagen er præget af frugt med et krydret indslag. Blid bitterhed og en cremet fylde.

1 x Bombay IPA 33 cl flaske
Nørrebro Bryghus’ fortolkning af alle ale-elskeres favorit – india pale ale. En kraftig øl, brygget bl.a. på økologisk pale ale malt, som giver en dyb og intens maltkarakter. Masser af frugtige ale aromaer suppleres af intense indslag af klassiske aromahumler, som er tilsat efter gæringen. Stor fylde, bitterhed og sødme præger denne øl på 6,5% alkohol.

1 x Stuykman Weissbier 33 cl flaske
Traditionel tysk weissbier med 5,0% alkohol brygget på økologisk pilsnermalt og hvedemalt. En forfriskende, sødmefuld og let syrlig øl.

1 x New York Lager 33 cl flaske
New York Lager En traditionel amerikansk undergæret øltype fra før forbudstiden. Kraftig, fyldig og mørkgylden øl på 5,2% alkohol. Intens maltkarakter med karamelnoter, markant bitterhed og en blomsteragtig duft af nordamerikansk cascade humle.

Tilmelding er ikke længere muligt.

Details

Date:
28. May 2021
Time:
19:00 - 21:30