KALENDER

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Temadag om pårørendesamarbejde for både fagpersoner og forældre

13. November 2021 kl.9:30 - 16:00

Tilmeldingsfrist d. 20. oktober!

Invitation til temadag om pårørendesamarbejde

Når et barn med udviklingshæmning flytter hjemmefra til et bosted, og ansvaret for barnet derved overgår fra forældre til bostedspersonale, har alle et ønske om, at samarbejdet mellem pårørende og personale sker i en god tone og til barnets bedste. Men hvad er en god tone? Hvad er god kommunikation? Og hvad er barnets bedste? Indimellem kan samarbejdet og dialogen gå i hårdknude, og hvad gør man så?

Det vil Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom gerne sætte fokus på med en temadag for forældre til udeboende voksne med PWS og personale på bosteder.

Til dette formål har psykolog Jacob Thorsen sagt ja til at give oplæg, gå i dialog, eksemplificere med cases, påpege dilemmaer, lytte osv. – i det hele taget tage fat på de psykologiske dynamikker, der er i spil, når pårørende og personale skal samarbejde om det enkelte barn – set fra både personale- og pårørendeperspektiv.

Dato og tid: lørdag d. 13. november kl. 9.30-16
Sted: Severin Kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart – www.severinkursuscenter.dk
Pris: 175 pr. person
Forplejning: Kaffe/te med tilbehør ved ankomst, frokost og eftermiddagskaffe
Tilmelding: www.prader-willi.dk – senest d. 1. oktober 2021
Om psykolog Jacob Thorsen – se www.jacobthorsen.dk

Jacob Thorsen har stor erfaring i pårørendesamarbejde og bruges af mange kommuner, når samarbejdet mellem pårørende og bosted er gået i hårdknude. Han har skrevet en del artikler om emnet og arbejder p.t. på en bog om samme.

Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom har fået tilladelse til at bringe en af Jacob Thorsens artikler som et oplæg til temadagen i november med titlen ”Forudsætningerne for at etablere det nødvendige samarbejde mellem medarbejdere og pårørende.” Artiklen kan læses på side 17-19.

 

Cases efterlyses
I forbindelse med temadagen vil vi gerne opfordre til, at der indsendes cases med eksempler fra dagligdagen fra både forældre/pårørende og bostedspersonale, som kan illustrere nogle af de dilemmaer, man står i afhængig af perspektiv.
Cases skal indsendes til Jacob Thorsen på mail psykolog.jacob.thorsen@gmail.com senest 1. oktober – husk at notere i mailen, at det drejer sig om temadagen i Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom 13. november.

Tilmelding er ikke længere muligt.

Details

Date:
13. November 2021
Time:
9:30 - 16:00