KALENDER

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sommerlejr på Brogaarden Middelfart

1. July 2021

Kom og vær med til at fejre, at det er 30. gang, Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom holder sommerlejr.

Igen i år finder lejren sted i de dejlige rammer på Kursuscenter Brogaarden i Middelfart. Vi ses mandag den 2. august med ankomst fra klokken 15 og siger på gensyn fredag d. 6. august i løbet af formiddagen.

Vi opfordrer til, at hvert bosted/gruppen af familier står for en aktivitet i løbet af ugen. På tilmeldingen kan man byde ind med netop den aktivitet, man synes, de andre deltagere skal være med til. Materialer til aktiviteterne vil blive refunderet af foreningen.

Når vi kender det endelige deltagerantal og indkomne aktiviteter, vil programmet blive fastlagt. Men selvfølgelig… ingen sommerlejr uden René Franz, som kommer og spiller op til dans på aftenen for 30-års jubilæumsfesten. Det bliver et brag af en fest! Det er som vanligt også muligt at tage en tur i Strib Svømmehal – se åbningstider på www.lsok.dk

Praktiske oplysninger:

  • Tilmelding: Online og senest 30. juniwww.prader-willi.dk. Alle deltagere – både personer med PWS samt personale/pårørende/ledsagere skal tilmeldes enkeltvis med en person pr. linje.
  • Pris pr. deltager er 2.360 kr. Beløbet indbetales senest 30. juni 2021 på reg.nr. 4001, kontonr. 4001 154 273 eller via MobilePay 2425 1212. Tillæg for enkeltværelse er 440 kr. (mandag-fredag).
  • Kursuscenterets adresse er Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart – www.brogaarden.dk – der er dyne, hovedpude, sengelinned og håndklæder på Brogården.
  • Pris for T-shirt er 175 kr., som betales sammen med deltagerbetaling.
  • Hvis du bor i et bofællesskab, skal der deltage personale fra bofællesskabet. Hvis du er hjemmeboende, skal du have en forælder eller hjælper med. Personer med PWS over 18 år skal have et selvstændigt medlemskab af PWS-foreningen for at kunne deltage.
  • Deltagerliste og endeligt program tilsendes efter registreret betaling.

Vi glæder os til at se jer!

Mangler I oplysninger om arrangementet, så kontakt Lise Reimers på tlf. 2427 1382

OBS!

Det er et krav for deltagelse, at alle kan fremvise et Coronapas eller en negativ test, der ikke er mere end 72 timer gammel. På Brogården vil der blive taget hensyn til gældende restriktioner i forhold til afstand, afspritning m.m.

 

Tilmelding er ikke længere muligt.

Details

Date:
1. July 2021